csm Bedrijfsbezoek 6847b31141
v.l.n.r.: Gemeentesecretaris Anky Griekspoor, Wethouder Jeroen Broeders, Wethouder Yannick Nijsingh, Fred van Paassen, Wethouder Harry Nederpelt, Wessel van Paassen, (waarnemend) burgemeester Dennis Straat en wethouder Gerben Gringhuis.

Na 1.5 jaar vertrekt gemeentesecretaris Anky Griekspoor, tijd voor volgende uitdaging

MEDEMBLIK – Na ruim 1,5 jaar vertrekt mevrouw Anky Griekspoor als gemeentesecretaris bij de gemeente Medemblik. In die tijd is zij erin geslaagd om succesvol invulling te geven aan haar opdracht om de ambtelijke organisatie kwantitatief en kwalitatief weer op sterkte te brengen en de relatie tussen college en ambtelijke organisatie te optimaliseren. Nu de organisatie een andere fase in gaat, heeft zij aangegeven op zoek te willen gaan naar een volgende opdracht en uitdaging. 

Griekspoor
Anky Griekspoor

In 1.5 jaar bracht Anky Griekspoor de organisatie op sterkte

De collegeleden respecteren Anky’s keuze. Ze hebben Anky leren kennen als een gemeentesecretaris die met  passie en loyaliteit 100% inzet heeft getoond voor Medemblik en de Westfriese regio. Het college wenst haar heel veel succes bij toekomstige opdrachten en is dankbaar voor alles wat zij voor Medemblik heeft betekend.

Afscheidsreceptie

Op dinsdag 19 september van 16.00 tot 18.00 uur neemt Anky Griekspoor in het gemeentehuis afscheid van raad, college, ambtelijke organisatie en zakelijke relaties. 

Op zoek naar nieuwe gemeentesecretaris

De gemeente Medemblik moet nu op zoek naar een nieuwe gemeentesecretaris. Geen gemakkelijk beroep omdat je aan de leiding staat van een organisatie met veel werknemers, ben je de strategisch adviseur van het college en algemeen directeur van de ambtelijke organisatie.

De gemeentesecretaris wordt door het college van B en W benoemd. De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college. Daarnaast is de gemeentesecretaris als Algemeen Directeur eindverantwoordelijke voor de ambtelijke organisatie.

Loading