MirandaMania komt op stoom, komt u ook fietsen tegen kanker.

10de MirandaMania weer op stoom!

MEDEMBLIK – Het is alweer drie jaar gelden dat we door corona, als eerste evenement, de Mania moesten afblazen. Er is in die jaren veel veranderd. Maar eigenlijk ook weer niet want er zijn nog steeds dagelijks mensen die de diagnose melanoomkanker krijgen. Roel Braaksma, bestuurslid van de MirandaMania: “Onze inzet is en blijft dat we de onderzoeken steunen die deze verschrikkelijke ziekte onder de knie proberen te krijgen. Zodat we met voorlichting en bestrijding het aantal mensen die de diagnose krijgen weten te verlagen, elke patiënt minder is winst!

Dit kost naast tijd enorm veel geld. “Tijd kunnen we niet maken maar geld ophalen kunnen we wel. Met dit geld kunnen we betere voorlichting en onderzoeken steunen zodat we toch tijd kunnen winnen!” aldus Roel Braaksma

Spinningmarathon is een beleving 

De 4 uur durende marathon die zaterdag 11 maart wordt georganiseerd is niet zomaar een paar uurtjes op een spinningfiets zitten. Nee het is een ware beleving waarbij de alle zintuigen geprikkeld worden. Pieter Ratten met zijn P-S-L team maakt met zijn licht en geluidshow een waar feest van. Braaksma: “Ook onze 5 spinning instructeurs zetten hun beste beentje voor om er voor deze 10de keer een super herinnering van te maken.!

Er zijn nog een paar fietsen beschikbaar, geef je op via www.Mirandamania.nl

Muziekfestival

Ook deze keer wordt de Muiter zaterdagavond omgetoverd tot een festival terrein. Een plek waar diverse bands belangeloos aan meewerken. Het is een festival waar ontmoeting en een zorgeloos avondje uit samen gaan. de organisatie komt nog terug op welke bands er gaan optreden  maar dat het een spektakel wordt staat nu al vast.

Komt u ook op zaterdag 11 maart naar de Muiter in Medemblik? Info over de doelen en werkwijze kunt u vinden op Mirandamania.nl.