Lorelei’s pluktuin ontvangt de spaarpot van Briljant Optiek & Sieraden Wervershoof

WERVERSHOOF – Briljant Optiek & Sieraden in Wervershoof heeft de 2e helft van 2021 gespaard voor Lorelei’s Pluktuin in Wervershoof. Dit hebben zij weer gedaan met onze brillenspray actie en onze (gratis) service.

Monique van Briljant Optiek & Sieraden: ‘Deze keer wilden we naar de Solvejg die had ons uitgenodigd om een kijkje te nemen in haar prachtige pluktuin. We zijn eerst verrast met een kop koffie en een zelfgebakken lekkernij met eigenmaakte marmelade en een lekker dot (slag)room. Dit was meer dan smakelijk. En ook de rondleiding heeft ons team aangenaam verrast, wat een diversiteit aan bloemen!! Wij zeggen tegen iedereen ga ook plukken in deze weelde en het is heerlijk dichtbij op de Nieuwedijk nummer 36 (bij Gitzels) en laat je ook verrassen.’

Voor Solvejg was het geldbedrag een aangename verrassing, zij had niet gedacht dat er zoveel in de spaarpot zou zitten. ‘Dit is echt alleen door onze klanten gedaan, die iedere keer de spaarpot weer rijkelijk vullen. Onze dank is ook enorm groot, aldus Jacintha, die deze actie altijd regelt, want we kunnen toch iedere keer weer een mooi bedrag overhandigen aan een lokaal goed doel,‘ vertelt Monique verder tegen Medemblik Praat.

De eerste helft van dit jaar hebben ze gespaard voor de Werenfriduskerk waar zij dan eind augustus naar toe gaan. En de tweede helft van dit jaar is de Brillenspray Actie voor De Bonte Piet in Oostwoud.

Hopelijk spaart iedereen weer mee, dank namens het hele team van Briljant Optiek & Sieraden Wervershoof