Live in Hoorn staat bol van de topacts, Suzan & Freek, Emma Heesters en o.a Kris Kross Amsterdam

HOORN – Vol trots kondigt de organisatie van Live in Hoorn een nieuwe editie aan op zaterdag 6 juli 2024! Op deze onverwachte editie is men erin geslaagd 7 Nederlandse top-acts naar Hoorn te halen die bijna allemaal een live concert met hun eigen band zullen geven. Zo treden Suzan & Freek, Antoon, Kris Kross Amsterdam, André Hazes, Zoë Tauran en Yves Berendse ruim 60 minuten op onder begeleiding van hun eigen band. Een echt concert dus en dat op het podium van Live in Hoorn. Emma Heesters trapt zaterdag 6 juli af op de Hoornse bühne en daarmee is een waanzinnige line-up samengesteld voor een onvervalste mooie Live in Hoorn.

Het zag er eerder naar uit dat de editie van 15 juli 2023 de laatste zou zijn, omdat het Pelmolenpad wordt bebouwd en Hoorn geen ander evenemententerrein heeft. De bouwplannen zijn er vanuit de gemeente nog steeds, maar het gaat iets minder snel. En daarmee is er toch nog een (laatste) mogelijkheid voor Live in Hoorn. Organisatoren Rob Ursem, Kees Verbeek en Marinus Zoutendijk hebben die kans direct aangegrepen en zijn erin geslaagd de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie naar Hoorn te halen.

Vorig jaar traden Suzan & Freek nog 3 keer op in een compleet uitverkochte Ziggo Dome en zaterdag 6 juli zijn ze voor het eerst in Hoorn te bewonderen. De vele hits van het duo zullen te horen zijn en dat onder begeleiding van hun eigen band. Antoon, de Nederlandse hitmachine van o.a. Vluchtstrook, Hallo en Hotelschool, is er ook weer bij en hij treedt met z’n eigen band ook ruim één uur op. Deze week is zijn nieuwe hit Blindelings gelanceerd. Kris Kross Amsterdam staat nu hoog in de Nederlandse hitparades met het nummer Stay, wat ze samen met SERA hebben gemaakt. Ze zijn al twee keer eerder bij Live in Hoorn geweest en dat waren energieke shows vol speciale effecten. En ook terug van weggeweest is André Hazes! Hij zal deze editie afsluiten en in ruim 75 minuten met z’n band alle hits van vroeger spelen en natuurlijk z’n nieuwe hits.

Yves Berendse zal het sfeertje nog verder aanwakkeren. Ook hij gaat 60 minuten knallen met z’n band en geeft daarmee voor het eerst een heus concert in Hoorn. Dat wordt genieten! Zoë Tauran is een nieuwe grote naam op het Hoornse podium. De Nederlandse zangeres van Molukse afkomst is enorm bekend van TikTok, The Voice Kids en Hollands Got Talent, maar vooral van haar laatste grote hits (o.a. met Kris Kross Amsterdam) en haar optredens in het voorprogramma van Coldplay in de Amsterdam ArenA. Zij treedt 45 minuten samen met haar band op en die bestaat louter uit vrouwelijke bandleden.

Live in Hoorn trapt zaterdag 6 juli af met de beeldschone zangeres Emma Heesters. Van vroeger bekend uit Kinderen voor Kinderen en recent van haar hits met Rolf Sanchez en met Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam.

Het festivalterrein is dit jaar net zo ruim en uitgebreid als vorig jaar. Een megagrote tent, een groot horecaplein met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken, veel zitmogelijkheden en heel veel gratis toiletten. Alle ingrediënten om een er een mooie feestelijke dag van te maken. Zaterdag 6 juli 2024 gaan de deuren om 13:30 uur open. Live in Hoorn speelt zich ook dit jaar af in een achtmaster festivaltent van 98 bij 60 meter.

Kaartverkoop start zaterdag
Zaterdag 27 januari start de reguliere kaartverkoop vanaf 10:00 uur. Een ticket kost € 57,50 exclusief ticketfee en tickets zijn te bestellen via liveinhoorn.nl of via Ticketmaster.nl. Meer informatie over de acts, de tijden van de shows en het laatste nieuws over Live in Hoorn is te vinden op www.liveinhoorn.nl.