Foto: Sint George
Share

Lichtmasten die afknappen bij harde wind, CDA Medemblik wil weten of dat ook bij ons kan gebeuren

MEDEMBLIK – Twee weken geleden, toen er ’s avonds een stormachtige wind over West-Friesland trok, brak bij voetbalvereniging Sint George in Spierdijk (Koggenland) 1 van de lichtmasten af. Ondanks dat de paal van de mast 3 jaar geleden nog gekeurd was bleek deze toch niet bestand te zijn tegen de wind. Een anonieme bron vertelde tegenover het NHD dat dit nooit had mogen gebeuren met deze lichtmast.

Om zeker te weten dat de lichtmasten rondom de voetbalvelden in de gemeente Medemblik in goede conditie zijn wil het CDA Medemblik van het college weten wat het beleid van de gemeente hierop is en of de lichtmasten gecontroleerd worden, of gaan worden op hun huidige staat.

De gemeente Koggenland heeft ondertussen besloten om alle lichtmasten van het merk dat is omgevallen te vervangen voor nieuwe lichtmasten rondom het veld van Sint George.

Totaal aantal keren gelezen: 334 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen

1 reactie

  1. 9 februari 2023

    […] Lees ook: Lichtmasten die afknappen bij harde wind, CDA Medemblik wil weten of dat ook bij ons kan gebeuren […]