Lenteconcert Muziekvereniging T.A.V.E.N.U.

OPPERDOES – Op zaterdag 6 april 2024 verzorgt Muziekvereniging T.A.V.E.N.U. haar jaarlijks Donateursconcert in Dorpshuis “De Torenschouw”, Torenstraat 17 in Opperdoes.

Tavenu presenteert onder leiding van dirigent Ton van de Kieft “Een muzikale reis om de wereld”. Verschillende muziekstijlen en melodieën verbonden met diverse landen geven het publiek het juiste reisgevoel. Zo worden er in “Around the world in 80 days”, meteen 6 landen aangedaan (Engeland, Frankrijk, Egypte, India, China en Amerika). Heerlijk swingen in Zuid-Amerika met “Dos danzas latinas” en dan door naar het meest zuidelijke continent Antarctica. Komt u deze virtuele muzikale reis naar nog meer landen samen met Tavenu maken?

Ook zullen de leerlingen van Tavenu zichzelf presenteren. Zij zullen ook een optreden verzorgen met hun opleidingsorkest “Oktafria” en de Tavenu-leerlingen zullen ook nog samen met Tavenu optreden. Tavenu heeft hiermee een mooie invulling van dit themaconcert voor u in petto!Aanvang: 20:00 uur. Zaal open vanaf 19:30 uur.

Entree: €7,50. Gratis voor kinderen tot 12 jaar en voor donateurs/vrienden van Tavenu (2 personen per kaart). Meer informatie op de website/facebook en instagram. Voor meer informatie kijk op de Website , of kijk op de Facebookpagina of Instagram.