Share

Lage waterstand Rijn brengt de Zonnebloem naar Medemblik.

MEDEMBLIK – Zoals iedereen wel weet is de lage stand van de Rijn funest voor veel schepen, zo ook voor die van de Zonnebloem waardoor de reisjes langs de Rijn geen doorgang kunnen vinden. Maar geen nood. De oplossing was al voorhanden. Het IJsselmeer heeft geen last van de droogte en dus werden de gasten van de Zonnebloem getrakteerd op een rondje langs de diverse IJsselmeersteden waaronder Medemblik.

Gidsen Tineke Druijf en Lisa Mae van Nieuwpoorten van EventMedemblik namen de passagiers en hun begeleiders mee voor een stadstour langs de mooiste plekjes van Medemblik. Ook bezocht een groep het Bakkerij Museum. Natuurlijk werd de middag afgesloten met een ijsje of drankje op het terras. Het was een geslaagde middag. Morgenochtend vertrekt het cruiseschip naar Enkhuizen om daar een bezoek te brengen aan het Zuiderzee museum.

Totaal aantal keren gelezen: 47 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen