Komt u ook naar het MirandaMania Muziekfestival in Medemblik

MEDEMBLIK – In De Muiter is het 11 maart groot feest, dan vindt het MirandaMania Muziekfestival plaats vanaf 20.30 uur. Daar ben jij toch ook bij?

Dit muziekfestival is uniek in Noord-Holland. De opbrengst komt namelijk in zijn geheel ten goede aan de stichting MirandaMania. Deze stichting zamelt geld in om goede doelen te steunen, zoals de Melanoomstichting. En lokale stichtingen, denk hierbij aan het inloophuis in Medemblik.

De line-up is rond. Op het podium staan onder meer Random. Dit is een band die de nummers van Queen, Toto en John Mayer tot in de finesse beheersen. Moers speelt popmuziek in je moerstaal. Gewoon de beste Nederlandstalige popmuziek. Phoenix, is samen met 8-PM, de huisband van het Muziekfestival. Ze spelen vanaf het begin van het bestaan van dit festival belangeloos de zaal plat. De bandleden van Phoenix hebben allemaal hun roots in Medemblik liggen. Een thuis-optreden dus. 8-PM de coverband staat in de Top-5 van coverbands. En dat is niet voor niets! Het is een genot voor alle zintuigen zoals deze muzikanten het festival afsluiten. Deze bands staan garant voor een avond feest.

De entree is gratis. Een gezellige avond voor het goede doel. Mis dit geweldige spektakel niet!