Kledingbank houdt kledingverkoopdag

MEDEMBLIK – Op zaterdag 6 april van 10:00 rot 14:30 uur is er de kledingbank in Medemblik een kledingverkoop dag, de opbrengst komt volledig ten goede voor de kledingbank. De kledingbank is gevestigd in het gebouw van de ABC Kerk aan de Almereweg 36 in Medemblik.

Stichting Kledingbank De Drie Musketiers is opgericht in 2010 en helpt bij de distributie van kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet kunnen betalen. De kledingbank wordt gerund door vrijwilligers en elke euro moet 3x worden omgekeerd om te kunnen blijven bestaan, daarom zijn donateurs meer dan welkom. Doneren kan via: Kledingbank De Drie Musketiers op bankrekeningnummer: NL90 RABO 0106 6985 32. Elke euro is er één.

Vrijwilliger worden bij de kledingbank kan ook. Heb je affiniteit met kleding en mensen met een laag inkomen, ben je in bezit van eigen vervoer (pré, reiskosten worden vergoedt) en wil je werken in een gezellig team dan nodigen we je uit om snel te reageren.

Voor meer informatie kun je op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend contact opnemen met de Kledingbank Medemblik op telefoonnummer 06-26020879 en vragen naar Janny van Brouwershaven.