Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Skotwal – Vier De Plaat!

8 juni / 20:00 - 22:30

€21,

BOVENKARSPEL – De nieuwe show van driemansduo Skotwal heeft alles in zich wat je ervan kan verwachten, maar er is meer. Een nieuw album betekent nieuwe liedjes en dus nieuwe inhoud om live te spelen. Uiteraard worden de beste liedjes van de afgelopen jaren ook niet vergeten.

De drie mannen van Skotwal maakten al drie keer een volwaardig album. Het recept was daarbij steeds het hertalen van (country)liedjes in de Westfriese streektaal. Voor de vierde plaat is dat uitgangspunt niet veranderd, maar de keuze van de originelen is veel breder en de teksten gaan vaak dieper. Skotwal heeft zich sinds 2010 zodanig ontwikkeld dat ze inmiddels zo’n beetje alles kunnen ‘verskotwallen’ en dat resulteert in een album dat echt een feest is voor het oor. De naam dekt dus de lading: Vier de plaat!

De vijver waar Skotwal voor dit album de originele liedjes uitgevist heeft loopt over van kwaliteit. Zo is er werk van The Beatles, Rolling Stones en The Kinks bewerkt, maar ook Traveling Wilburys, Proclaimers, dr. Hook en Daniël Romano komen langs. Op dit album is zelfs plaats voor liedjes van Tom Waits, George Baker, Jack Jersey en Cindy und Bert (immer wieder Sonntags).

Skotwal bezingt nog steeds het leven in al haar facetten en dat is echt niet altijd lachen, gieren, brullen. Toch hebben we nog altijd genoeg te vieren. Daarom maakt Skotwal samen met het publiek graag van ieder optreden een feest.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€21,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.hetpostkantoor.info/tickets/?tid=2390

Organisator

Het Postkantoor
Telefoon
0228 743 910
E-mail
info@hetpostkantoor.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
Bovenkarspel, 1611AA
+ Google Maps
Telefoon
0228 743 910
Bekijk de site van Locatie
Spread the love