Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarmarkt Andijk 

13 juni / 11:00 - 18:00

ANDIJK – Voor de 52e keer Andijker Jaarmarkt op donderdag 13 juni tussen 11.00 en 18.00 uur kunt u uw hart ophalen bij deze enorm gezellige happening. Op de Kleingouw en de Middenweg staan de kramen. Een grote groep standhouders (zo rond de honderd) probeert deze dag hun waren aan de man te brengen.

De markt bestaat voor een groot gedeelte uit commerciële handelaren maar ook verzamelaars, aanbieders van curiosa en boeken, creatieve hobbyisten en in deze regio actieve verenigingen vinden een plaats op de markt. Er is werkelijk voor iedereen wat te vinden!

Bij het Andre Voltenplein richten we een foodcorner in en er zijn wat kinderattracties. Sanitaire stops kunnen worden gemaakt in De Kapel, het kleine kerkje op de Middenweg achter de oliebollenkraam.

Bushalte vervalt

Omdat de markt voor een deel over de Kleingouw loopt vervalt de bushalte bij het Andre Voltenplein gedurende de gehele dag. Mensen die normaal gesproken van deze halte gebruik maken, kunnen nu in- en uitstappen bij de halte op de Horn of een halte eerder bij de kruising Klamptweid/Flamingolaan/Kleingouw. De bus rijdt om via de Flamingolaan/Murillolaan om zo uit te komen bij de Horn om vanaf daar de normale route te vervolgen.

De organisatie verzoekt eenieder die aan het marktterrein woont rekening te houden met het feit dat de markt vanaf 6.00 uur wordt opgebouwd en dat het vanaf 7.00 uur niet meer mogelijk is om met de auto het marktterrein op te komen of te verlaten.

Parkeren kan op de reguliere parkeerterreinen, bij Sporthal De Klamp en in de bermen van de Beldersweg. Wanneer u meer wilt weten over de jaarmarkt kunt u contact opnemen met het organisatiebureau op telefoonnummer 0228-593755 of per email op info@edithhartog.nl

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
11:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Andijk
Andijk,

Organisator

Edith Hartog Evenementen & Markten
Telefoon
06-53675235
E-mail
info@edithhartog.nl
Bekijk de site van Organisator
Spread the love