Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Postkantoor: Solostories Soy Kroon – Nu Ik Je Zie

4 februari 2023 / 20:00 - 21:30

€20,

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen.

Nu ik je zie 
is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie, en wordt gespeeld door multitalent Soy Kroon (Hoogvliegers, Costa!, The Passion, War Horse). Een verhaal over uitgestelde rouw. Over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband.

Gratis inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling Nu ik je zie vindt een inleiding plaats. Deze inleiding wordt verzorgd door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Nu ik je zie over? Waarom koos Solo Stories ervoor om het gelijknamige boek van Merlijn Kamerling te bewerken voor een theatervoorstelling? En hoe pak je zoiets aan? Ook wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling: (uitgestelde) rouw, maar bovenal zelfontwikkeling. En natuurlijk mag het publiek haar alles vragen.

De inleiding start om 19.00 uur in de foyer en is gratis toegankelijk. We vinden het fijn om te weten of je komt, aanmelden kan door een mail te sturen naar info@hetpostkantoor.info.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie Toneel:
5 november: Benja Bruijning – Een Leven
19 november: Dilan Yurdakul – Door de Schaduw heen
4 februari: Solostories/Soy Kroon – Nu ik je zie
15 april: Mohammed Azaay en het Amsterdams Andalusisch Orkest – Jihad van Liefde

De serie Toneel kost € 50,00 (ipv. € 78,50). Om de serie te bestellen klikt u onderaan deze pagina op het nieuwsbericht “Series: voordelig verzekerd van een top theaterseizoen”

Gegevens

Datum:
4 februari 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€20,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.hetpostkantoor.info/tickets/?tid=2246

Organisator

Het Postkantoor
Telefoon
0228 743 910
E-mail
info@hetpostkantoor.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
Bovenkarspel, 1611AA
+ Google Maps
Telefoon
0228 743 910
Bekijk de site van Locatie