Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezond Natuur Wandelen

11 januari 2023 / 10:00 - 11:00

Elke woensdag om 10:00 start een wandelgroep van Stichting Gezond Natuur Wandelen met een wandeling vanaf het bezoekerscentrum. Je kunt je vrij aansluiten om mee te wandelen.

De laagdrempelige, aantrekkelijke wandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die meer willen bewegen, maar iedereen die wandelen met een groep leuk vindt, is van harte welkom. De groep wandelt ongeveer een uur langs een groene route. De route is elke keer anders, alleen het startpunt en de tijd staan vast.

De wandelingen worden begeleid door vrijwilligers. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Het enige wat je hoeft te doen, is om 10:00 aanwezig zijn voor de start van de wandeling. De wandelgroep loopt niet op feestdagen.

Kijk voor meer informatie over de Stichting Gezond Natuur Wandelen op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Gezocht! Hou je van wandelen en heb je oog voor de natuur?

Voor het begeleiden van de wandelingen in en rond natuurpark Blokweer is Stichting Gezond Natuur Wandelen op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te wandelen en oog hebben voor de natuur. Wil je meer weten over de wandelgroep of over de vrijwilligers, loop dan gezellig een keer mee op woensdagochtend!

Gegevens

Datum:
11 januari 2023
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Mak Blokweer
Telefoon
0229-266344
E-mail
info@mak-blokweer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Mak Blokweer
Kloosterhout 1-2
Blokker, 1695 JC
+ Google Maps
Telefoon
0229-266344
Bekijk de site van Locatie