Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Donderdagmiddagfilm: Neem Me Mee

18 april / 14:00 - 16:00

€5,

Eens per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag voor senioren. In samenwerking met Seniorenraad Stede Broec is een filmprogramma samengesteld dat aansluit bij een (iets) oudere doelgroep. Omdat de film ’s middags wordt gedraaid hoeven bezoekers niet in het donker over straat. Ook staat er voorafgaand aan de film een kopje koffie of thee voor u klaar. Het doel is een gezellige middag te organiseren waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een interessante, mooie of leuke speelfilm.

Op donderdag 18 april draaien we de vrolijke Nederlandse komedie Neem Me Mee.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid, met elkaar én met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Regisseur Will Koopman (bekend van o.a. Gooische Vrouwen en Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. De film heeft een sterrencast met o.a. Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk.

De film vindt plaats tijdens de Seniorenweek van de Seniorenraad Stede Broec. Daarom geldt deze keer een gereduceerde toegangsprijs van € 5,00 per kaart, inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€5,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.hetpostkantoor.info/tickets/?tid=2458

Organisator

Het Postkantoor
Telefoon
0228 743 910
E-mail
info@hetpostkantoor.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
Bovenkarspel, 1611AA
+ Google Maps
Telefoon
0228 743 910
Bekijk de site van Locatie