Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De mooiste liedjes van KaaBee in de Schoof

5 april / 20:00 - 22:00

€12,50

WERVERSHOOF – Op zaterdagavond 10 februari heeft een volle zaal in De Schoof enorm genoten van het gezelschap KaaBee met de uitvoering van de liedjes van Kees Botman. Op humoristisch wijze werden zo’n 20 liedjes met conference en rijm aan elkaar gepraat door KaaBee en werd de zang door Kees en Dorien op fraaie wijze naar voren gebracht. Nummers als ‘Stikkebuule’, ’Moeders daggie’ en ‘De ouwe boerderai’ brachten de nostalgie van vroeger weer terug en met ‘Een Moetje’ en ’Levensboek’ werd menig gevoelige snaar geraakt. Dat alles subtiel begeleid met muziek van Sjaak, Harm en Jelle Steltenpool. Het publiek genoot van het begin tot het eind en de reacties na afloop waren overweldigend. De zaal was al ruim van te voren uitverkocht en er is vernomen dat er velen waren die deze uitvoering van KaaBee nog zouden willen bijwonen.

Daarom is er een extra uitvoering gepland op vrijdagavond 5 april in De Schoof, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De entree is € 12,50 per persoon inclusief pauzedrankje. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Rheino’s Mode aan de Dorpsstraat of op de website van De Schoof. Wees er op tijd bij en graag tot ziens bij KaaBee.

Kees wordt ondersteund door zangeres Dorien Neefjes en de muzikanten van Steltenpool. De rode draad van het programma begint vanaf de vroegere jaren dat geluk nog heel gewoon was tot en met de hedendaagse gebruiken. De humor ontbreekt niet, want Kees praat ieder liedje aan elkaar met inleidende verhaaltjes en anekdotes, op manier zoals KaaBee gewend is. Kaarten zijn vanaf heden online te koop bij ons. De entree is 12,50 euro inclusief pauzeconsumptie.

Beste liefhebbers van KaaBee, zet de datum vast en bestel snel van dit speciale optreden en tot ziens op 10 februari in de Schoof.

Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Verwacht einde 22.30 uur

Tickets: HIER

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://deschoof.nl/product/de-mooiste-liedjes-van-kaabee-05-04-extra-voorstelling/

Organisator

De Schoof
Telefoon
0228 581 876
E-mail
info@deschoof.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Schoof
Kerkelaantje 1
Werverhoof, 1693 EH
+ Google Maps
Telefoon
0228 581 876
Bekijk de site van Locatie