Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cor Dol en Friends – Liedjes-programma Kijken naar de tijd

15 maart / 20:00 - 22:30

€15,

MIDWOUD – In de eerste maanden van 2024 toert Cor Dol met een professioneel combo door de regio West-Friesland. Philip ten Bosch op drums, Brent Emmerink op gitaar en Martijn Bos op piano en veel meer, Janina Greven voor de backing vocals en Cor zelf verzorgt de zang en gitaren. Op vrijdag 15 maart speelt Cor in Huis Midwoud.

In het programma speelt Cor zijn eigen nummers van het album Kijken Naar De Tijd en enkele nieuwe nummers, maar ook twee covers van Jacques Brel en een van Ramses Shaffy die goed in het programma passen. Cor introduceert zijn nummers op zijn eigen wijze, doorspekt met filosofie en humor.

Over Cor
Inmiddels is Cor ruim 42 actief in de muziek. Hij speelde jaren in bands die in het Noord-Hollandse zalencircuit zeker geen onbekende namen waren, zoals Wallstreet, Hotter Than July en The Very 80’s. Daarmee scoorde hij successen in binnen- en buitenland. Ook speelde Cor met Feico de Leeuw en daarna met Martijn Bos het programma Brel.nl in theaters en zalen in Noord-Holland. In dit programma bracht hij liedjes van Jacques Brel in het Nederlands. De laatste jaren was en is hij actief in de Mannen van Stavast. Met deze laatste groep speelde hij vorig jaar ook al in Huis Midwoud.

Reserveren: info@huismidwoud.nl

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Huis Midwoud
Telefoon
0620972933
E-mail
info@yvoverschoor.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Huis Midwoud
Midwouder Dorpsstraat 17
Midwoud,
+ Google Maps
Telefoon
06 20 97 29 33
Bekijk de site van Locatie