Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Camaretten – Finalisten 2022

23 april 2023 / 20:00 - 22:00

Op zaterdag 26 november 2022 is in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de winnaar van de 56e editie van Cameretten Festival bekend geworden. Drie kakelverse cabarettalenten hebben alles op alles gezet om tijdens de grande finale van de eerste Haagse editie van het oudste cabaretfestival van Nederland de felbegeerde juryprijs mee naar huis te nemen.

De vakjury, onder leiding van juryvoorzitter Kim Muller, heeft de juryprijs toegekend aan Yunus Aktas. Burgemeester Jan van Zanen mocht de publieksprijs ook uitreiken aan Yunus Aktas. De persoonlijkheidsprijs is deze editie niet uitgereikt door de jury.

De jury over Yunus Aktas: “Yunus speelt in zijn programma de underdog, de loser en dat doet hij volgens de jury met verve. Zijn stijl is onderkoeld, hij oogt ontspannen en volledig in control. Yunus bezit een groot gevoel voor timing. Zijn grappen vallen stuk voor stuk en zijn verrassend raak. De jury ziet dat Yunus ervaring heeft als stand-up comedian; het is vakkundig en goed. Yunus heeft de lachers op zijn hand, hij is een innemende persoonlijkheid en zijn droogkomisch talent is groots.”

De finalisten van Cameretten Festival 2022 waren: Joey & Dave, Yunus Aktas en Selma Visscher. Alle drie de finalisten zullen te zien tijdens de uitgebreide finalistentournee.

 www.cameretten.nl

Bent u liefhebber van cabaret en ziet u graag jong talent? Maak dan gebruik van ons Cabaret Passe-Partout om met korting naar de voorstellingen van Amsterdams Kleinkunst Festival en Cameretten. U bezoekt dan alle drie de voorstellingen voor maar €48,-. 

Gegevens

Datum:
23 april 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://tickets.theaterkerkwadway.nl/nl-NL/Show/Details/Cameretten-Finalistentournee-23-apr-14533

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon
0652330124
E-mail
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon
0652330124
Bekijk de site van Locatie