Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arie Vuyk speelt Op dreef! in de Dorpskerk Opperdoes

5 april / 20:00 - 22:00

€17,50

Op zijn vierde jaar kreeg Arie Vuyk een bijna – dood ervaring. Terug op aarde begon hij zich te ergeren aan Zwitserse zakmessen, de gemiddelde smaak, stickers en musea. Dat was in het hiernamaals allemaal veel beter geregeld…. Vijftig jaar later viert Arie in het theater zijn bijna – dood ervaring met liedjes, conferences, typetjes – en met u.  Hij zal een nieuwe manier van playbacken introduceren en stilstaan bij fenomeen de groene flits . Hij zoekt antwoord op de vraag of we ook gelukkig kunnen zijn zonder zingevingscursussen. Als de hele wereld je huis is, waarom willen we dan groot wonen? 

Vuyk lacht die vragen samen met jou weg, en dat is de hemel op aarde. Arie Vuyk won drie cabaretfestivals, verscheen op televisie en speelde in New York en Reykjavik in het Engels.

Uit de pers: Arie Vuyk laat de wereld lachen ( Algemeen Dagblad )

De lach van herkenning rolt door de zaal ( Trouw )

Arie Vuyk is een natuurtalent ( Franca Treur )

Kom naar deze speciale avond vol plezier en steun Het Kerkeboetje!

Cabaretier Arie Vuyk komt gratis optreden om geld in te zamelen voor Het Kerkeboetje. Verwacht een avond vol grappen en verhalen die je niet snel zult vergeten. En alle opbrengsten gaan naar het renoveren van Het Kerkeboetje. Met jouw steun kunnen we ook een nieuw bankje kopen, zodat bezoekers kunnen genieten van de rust en schoonheid van deze mooie plek. Jouw aanwezigheid zorgt niet alleen voor plezier, maar ook voor meer comfort voor iedereen die Het Kerkeboetje bezoekt. Kom en doe mee op 5 april!

Reserveer snel je kaarten door een e-mail te sturen naar info@dorpskerkopperdoes.nl

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Dorpskerk Opperdoes
Telefoon
0227- 54 30 34
E-mail
https://www.medemblikactueel.nl/2022/05/05/klezmer-groep-de-klezbez-uit-rotterdammer-treedt-op-in-opperdoes/info@dorpskerkopperdoes.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dorpskerk Opperdoes
Kerkebuurt 16
Opperdoes, 1674 ND
+ Google Maps
Telefoon
0227- 54 30 34
Bekijk de site van Locatie