Share

Isaak Weel en Jochem Bos pakken zilver op EK Jiu Jitsu

OPPERDOES – Isaak Weel en Jochem Bos uit Opperdoes hebben op vrijdag 24 september een fantastische zilveren medaille behaald bij het EK Jiu Jitsu in Duitsland. In de finale was het een zeer gelijk opgaande strijd tegen België die nipt werd verloren, alle voorgaande partijen wisten zij wel winnend af te sluiten.

De meervoudig Nederlands Kampioenen bleken goed bestand tegen de druk die een dergelijk EK met zich meebrengt en het was daarmee dan ook een zilveren medaille met een gouden randje. De zelfverdedigingsatleten van de Budoschool Takken/Shi-Sen-Do deden nog meer goede zaken want zijn toonde duidelijk vormbehoud aan na de Corona periode. Zij zijn daarom nu ook zeker van deelname aan het WK in Abu Dhabi waar zij begin november in actie zullen gaan komen.

  1. België
  2. Nederland
  3. Slovenië

Foto’s aangeleverd

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl