Huurdersraad De Driehoek heeft nu eigen website

WERVERSHOOF – De huurdersraad van ws Het Grootslag heeft nu een eigen website, voorheen had de huurdersraad een pagina op de website van Het Grootslag maar dat is dus nu niet langer meer het geval. Op de website vind u o.a. informatie over hoe met de huurdersraad in contact te komen, informatie over wat de huurdersraad doet, een overzicht van de leden , wie zij zijn en waarom zij plaats hebben genomen in de huurdersraad. En natuurlijk verslagen van de vergaderingen.

Wilt u zich ook inzetten voor uw medehuurders?

Dan zoeken zij u! Huurdersraad de Driehoek is op zoek naar nieuwe leden. Bent u betrokken, enthousiast en wilt u meepraten en advies geven over verschillende beleidsstukken van woningstichting Het Grootslag? Kom dan bij Huurdersraad de Driehoek. Samen zorgen we dat de huurders fijn kunnen wonen. Ze kunnen vooral wat vrouwelijke versterking gebruiken, maar mannen zijn natuurlijk ook meer dan welkom.

Neem voor meer informatie contact op met info@huurdersraaddedriehoek.nl. U kunt ook vrijblijvend bij een vergadering aansluiten om te kijken of het iets voor u is