Hoe staat het nu met Medemblik aan Zee(MAZ), gaat er nog wel gebouwd worden?

MEDEMBLIK – Het project Medemblik aan Zee (MAZ), waarin het oude stadhuis van Medemblik zou gaan worden omgetoverd tot een prachtig appartementencomplex met winkelruimte en een hotel in het oude stadhuis, lijkt ten dode zijn opgeschreven. De vergunningen zijn reeds verleend maar nog steeds gebeurt er op de Dam in Medemblik weinig terwijl het gebouw er niet beter op wordt.

Lees ook: Er zit weer schot in Medemblik aan Zee, het miljoen project Kop Nieuwstraat

Regelmatig stellen de politieke partijen in de gemeente Medemblik vragen over MAZ aan het college, vooral Roel Braaksma (GemeenteBelangen) en Siem Zeilemaker (MORGEN!) maken zich druk over het gebrek aan snelheid bij de projectontwikkelaar. Zeilemaker wil nogmaals het college gaan vragen hoe de stand van zaken op dit moment is.

Al met al loopt het project al jaren achter de geplande oplevering, op een groot bord voor de ingang van het gebouw na is er weinig gebeurd. De projectontwikkelaar liet eerder weten dat er weer een aanpassing moest komen van de vergunning omdat de balkons aan de kant van het IJsselmeer werden aangepast, maar dat er dan echt zou gaan worden gestart met de sloop van het oude stadhuis en de bouw van het nieuwe appartementencomplex met winkelruimte..

Eén gedachte over “Hoe staat het nu met Medemblik aan Zee(MAZ), gaat er nog wel gebouwd worden?

  1. Pak dan ook direct Koekenbier aan en zijn plannen voor een hotel in het Park, Hij wist niet hoe snel hij de boel te koop moest zetten toen de vergunningen binnen waren. Vooraf was de gemeenteraad al gewaarschuwd dat hij helemaal niet wilde verbouwen maar het hem puur om de vergunningen ging.

Reacties zijn gesloten.