Halloween Herfstvakantie in Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – De herfstvakantie staat in het teken van Halloween en heksen in Kasteel Radboud! Van 16 t/m 22 oktober is er van alles te doen in een gezellig en griezelig versierd kasteel. Met een Kinderheksenworkshop, een Uilenworkshop en drie knutselmiddagen zit jouw vakantie wel goed! Tijdens de herfstvakantie is Kasteel Radboud de hele week open.

Kinderheksenworkshop
Onze eigen echte West-Friese heks Sylvia Kuiper geeft zondag 17 oktober Kinderheksenworkshops! In de workshop maak je een magische krachtbuidel. Die helpt je bij een bepaald doel, bijvoorbeeld om beter voor jezelf op te komen. Voor het maken van deze krachtbuidels maken we gebruik van de energie van de maan, de spirituele kracht van kruiden en iets van jezelf. Reserveer vooraf online je plek, het aantal plaatsen is beperkt.

Uilenworkshops
Dinsdag 19 en donderdag 21 oktober komt onze valkenier van Birdlive weer zijn populaire Uilenworkshop geven. Ontmoet deze prachtige dieren in de Ridderzaal en leer alles over hun gewoonten. De Uilenworkshop is altijd erg populair, dus wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Heksenknutselen
Op maandag, woensdag en vrijdag kun je komen knutselen in het museum. Het thema sluit aan op de tentoonstelling ‘Heksen!?’ die vanaf 2 oktober te zien is. Heksenknutselen is inbegrepen bij het museumbezoek.

Reserveren en kosten
Vooraf reserveren kan alleen online en is aan te raden wanneer je zeker wil zijn van toegang. Voor de workshops is vooraf reserveren verplicht.
Kinderheksenworkshop: € 14,95 per persoon. Uilenworkshop: € 7,- per persoon.

Museumbezoek: volwassenen € 8,50, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 5,50.
Voor museumkaarthouders en kinderen t/m 4 jaar is een bezoek aan het museum gratis. Voor de workshops geldt dat niet.

Meer informatie en reserveren via kasteelradboud.nl/activiteiten