Geslaagde koffie-inloop in het Poorthuis Medemblik

MEDEMBLIK – Eerlijk gezegd  werden de gasten, door het ziek zijn van de beheerder van het Poorthuis, opgewacht met koffie/thee en zelfgemaakte cake en appeltaart in het Meelmolen zelf! De beheerder van de Meelmolen stelde zijn deuren warm open voor de gasten. En samen met 9 gasten en de gastvrouwen Blaza en Sonja werd de startsein gegeven voor een hopelijk structureel samen komen op de derde woensdag van de maand.

Woensdag 19 oktober zal Blaza samen met de beheerder van Het Poosthuis, de spellentjes klaar zetten en de koffie en thee warm.

De bezoekers gaven aan dat zij openstaan voor meerdere kleine activiteiten, zo zal er een keer gekeest worden, kerststukje maken, bingo en noem maar op. Maar ruimte om een krantje te lezen en even bij te praten is er ook benadrukt Blaza. De koffie of thee is wel voor eigen rekening ( € 2,50 per kopje) .

Mee & De Wering hoopt dat u de komende keer ook aanwezig zal zijn, opgeven is niet nodig maar mocht u vervoer nodig hebben dan kunt u elke ochtend van 9.30 tot 11.00 uur bellen naar WonenPlus tel; 0227- 54 03 83. U hoeft dan geen abonnee te zijn maar de km vergoeding betaald u wel zelf ( 0,33 per km) .

Tot ziens op woensdag 19 oktober.