Feestelijke opening Albert Heijn Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Op dinsdag 5 december om 11:00 uur gaat de gloednieuwe Albert Heijn in Nibbixwoud open. De winkel biedt een groot versassortiment, heeft een Gall & Gall gemak en krijgt zes zelfscankassa’s. De opening wordt een gezellig feest en dat wil de winkel graag vieren met alle klanten. “Uiteraard is de bekende hamster erbij, maar ook komen Sinterklaas en Pieten langs. We nodigen iedereen van harte uit om bij het openingsfeest aanwezig te zijn”, zegt supermarktmanager Jacco Wilms.

Al veertig jaar zit Albert Heijn in Nibbixwoud. De winkel werd gestart door de ondernemersfamilie Hulst. Jan en Tom Hulst gaan van hun welverdiende pensioen genieten en daarom sluit hun winkel op donderdag 30 november om 17:00 uur. De medewerkers komen in dienst van Albert Heijn. Zij gaan aan de slag in de nieuwe winkel op de Ganker 3a, tegenover de oude winkel. Jacco Wilms: “Klanten zien meteen weer de bekende gezichten en dat voelt vertrouwd. De gemoedelijke sfeer nemen we dus gewoon mee.”

Heel veel vers

Albert Heijn Nibbixwoud krijgt een versplein dat keuze biedt uit heel veel groente, fruit, verspakketten, biologische producten en vega (n). Ook komt er een assortiment non-food met producten zoals kookhulpen, pannen, borden en glaswerk. In de hal van de supermarkt vind je een geldautomaat, een pakketkluis en een Gall & Gall gemak met een groot aantal sterke dranken. De winkel krijgt zes zelfscankassa’s. Medewerkers staan meteen al klaar om klanten die niet bekend zijn met zelfscan op weg te helpen. Als je liever bij de gewone kassa wil afrekenen, dan kan dat natuurlijk.

Feestelijke opening

Klanten kunnen van 30 november tot en met 4 december terecht bij de Albert Heijn-winkels in de omgeving: aan de Kerkstraat 15 in Wognum en aan de Hollandse Cirkel 36 in Zwaag. Jacco Wilms en zijn team kijken erg uit naar de feestelijke opening van hun nieuwe winkel op dinsdag 5 december om 11:00 uur. “Je kunt op de foto met de hamster, een barista zorgt voor lekkere koffie en zo lang de voorraad strekt krijgen klanten gratis een zakje pepernoten. We zijn trots op onze nieuwe, moderne én grotere Albert Heijn en zijn benieuwd naar de reacties van klanten.