Share

Excelsior Andijk zet jubilarissen in het zonnetje

ANDIJK – Tijdens de jaarvergadering van donderdag 5 mei zijn maar liefst twaalf jubilarissen van de vereniging Excelsior in Andijk in het zonnetje gezet met een speldje en oorkonde voor hun lidmaatschap, variërend van 12,5 tot maar liefst 65 jaar! Bij het themaconcert van afgelopen 19 maart werd het al kort opgenoemd en mochten ze al een bos bloemen ontvangen, nu kreeg iedereen een woordje van de voorzitter en een speldje met oorkonde uitgereikt.

Op de foto staan niet alle jubilarissen. Voorste rij: Renate Bos (12,5 jaar), Britte Hoogland (25), Gertruud Hovenga (12,5) en Natasja Deubel (25). Achterste rij: Chris Schouten (40), John Commandeur (40), Paul van Stralen (25), Ralph Ruijs (12,5), Ruud Sijm (65), Willie de Weerd (12,5) en Riet van der Thiel (50). Niet op de foto: Dennis Koelemeijer (25).

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl