Een update van Cor Kistemaker, ‘Zoveel kaarten, zoveel liefs’

MEDEMBLIK – Cor laat weer even wat van zich horen en vertelt dat hij nu al bijna 400 kaarten uit het hele land heeft mogen ontvangen. ‘Ik vind dit zo mooi,’ laat hij aan deze website weten. Ook krijgt Cor vaak bezoek waar hij heel blij mee is.

Vrijwilligers van de Zonnebloem brengen Cor nu wekelijks een bezoekje en gaan dan met hem wandelen en een bakje koffie doen, Cor heeft nu gelukkig ook een elektrische rolstoel gekregen waardoor hij nu ook weer mobiel is.

Cor laat ook weten dat hij Jaap (wij vermoeden Jaap Swagerman) ontzettend dankbaar is voor wat hij allemaal voor hem doet en dat de vuilrapers uit Andijk deze week een dagje in Medemblik vuil zijn gaan rapen ter ere van Cor wat ook op de vestjes van de vuilrapers te lezen stond.

Ondertussen hoopt Cor nog steeds dat hij snel naar Medemblik kan verhuizen want hij heeft toch wel heimwee naar ‘zijn’ Medemblik.

Heeft u nog geen kaartje gestuurd en wel wil doen, die mag dan naar Cor Kistemaker, Zorgcentrum Buitenveld Landbouwstraat 66, 1787 AM in Julianadorp.