Edwin Degenaars opvolger Martin Glim als trainer bij Strandvogels

ONDERDIJK – Eind vorig jaar maakte het bestuur van v.v. Strandvogels al bekend dat de wegen van Strandvogels en Martin Glim na dit seizoen zullen scheiden. Dat betekende dus dat Strandvogels op zoek ging naar een vervanger en die is gevonden in de persoon van Edwin Degenaars.

Van oud-speler naar hoofdtrainer

Voor volgers van het Westfriese voetbal én van Strandvogels waarschijnlijk geen onbekende naam. De Horinees speelde zelf voor onder andere Always Forward en Woudia, maar ook voor de Vogels. In het seizoen 2012-2013 speelde hij in het rood/geel toen Strandvogels voor het eerst in de historie was gepromoveerd naar de 3e klasse.

Inmiddels is Edwin al weer enige tijd bezig een carrière als trainer op te bouwen. Op dit moment is hij bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij Oosthuizen en daarvoor was hij een jaar actief als hoofdtrainer van Woudia. Ook was hij trainer van het 2e elftal van De Zouaven.

Volgend seizoen staat Edwin Degenaars dus in Onderdijk voor de groep van Strandvogels. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in hiermee een trainer aangetrokken te hebben die de jeugdige spelersgroep naar een hoger niveau kan tillen.





















Op de foto: Edwin Degenaars als speler van Strandvogels in de derby tegen VVW. (Foto: v.v. Strandvogels)