Driebanden finale tweede klasse in eetcafé Sels in Andijk

Op de foto: Harry Meester uit Andijk is één van de kanshebbers op de titel Driebanden Tweede Klasse (Foto aangeleverd)

MEDEMBLIK – Voor de leden van biljartvereniging de Hoop gebeurde er veel de laatste jaren. Door de bekende vervelende omstandigheden werd niet veel gebiljart en ze zagen ook bijna clubhuis café t Ankertje verdwijnen. Er stonden een aantal dorpsgenoten op die de lokaliteit redde en in Eetcafé Sels (nieuwe naam) draait alles prima.

De biljartvereniging verzorgt op 28, 29, 30 en 31 oktober de finale driebanden tweede klasse. Deelnemers zijn Sabine Bakker, Simon Oud, Pieter de Haan, Steward Campbell, Anton Haakman, Bert Spoelstra, Harry Meester en Roel van Hijum.

Sabine speelde een paar jaar geleden de Nederlandse kampioenschappen. Zij strijd in Sels tegen zeven mannen, die staan te popelen om hun kunsten op het laken te laten zien. Leden van De Hoop vinden het fantastisch dat clublid Harry Meester zich heeft geplaatst. Hij staat niet voor het eerst in een finale, maar speelt nu een echte thuiswedstrijd. “We hopen dat hij de vorm nog heeft en kan pieken in deze finale”, laat Loek Boon weten.

Benieuwd wat de deelnemers presteren? Kom donderdag en vrijdag om 19.00 uur of zaterdag en zondag om 13.00 uur naar eetcafé Sels, Dijkweg 338 in Andijk.