Dorpsfeest Midwoud/Oostwoud: feestdag voor iedereen

MIDWOUD – Een playbackshow voor de allerjongsten, lachen tot je niet meer kunt met het Dorpscabaret, meezingen tijdens de muzikale bingo (Swingo) en als afsluiter ‘Dansen, Dansen, Dansen’ op de klassiekers van De Dijk. Kortom: een heerlijke feestdag voor iedereen binnen en buiten onze dorpsgrenzen. Zet je schrap voor het Dorpsfeest, op vrijdag 31 mei in Midwoud. Kaarten zijn nu te koop.

Het Dorpsfeest beleeft haar primeur en wordt een dag voor Snertpop gehouden, op het festivalterrein op De Buurt. Het succes van de Swingo van vorig jaar smaakt naar meer. Naar veel meer! Toen zongen en schreeuwden de bezoekers op volle kracht en vergaten ze bijna de bingogetallen aan te vinken.  

De organisatie van Snertpop heeft een gevarieerd programma in elkaar gezet, voor en door het dorp. We beginnen met de playbackshow voor de basisschooljeugd. Bedenk een toffe act, een coole naam, oefen een paar keer en vergeet je niet op te geven via info@snertpop.nl.

Het avondprogramma wordt geopend door de dorpsgenoten achter het Dorpscabaret, die in een uur tijd beide dorpen weer eens flink onder de loep nemen. Toegang hiervoor is gratis. Daarna toveren Ed en Rogier de feesttent op De Buurt om tot bingopaleis. Muzikaal bingopaleis. Wie krijgt op basis van muziekfragmenten als eerste zijn bingokaart vol? In de wandelgangen gingen al geruchten over ‘100%-feestgarantie’!

De feestelijke avond wordt afgesloten door het bejubelde Over De Dijk, die anderhalf uur lang klassiekers als ‘Laat het vanavond gebeuren’, ‘Mag het licht uit’, ‘Groot Hart’ en ‘Dansen op de Vulkaan’ op je afvuurt.

Toegang voor Swingo en het optreden van Over De Dijk bedraagt 15 euro. Dit is inclusief de bingokaarten voor Swingo, die je bij de entree krijgt overhandigd. Zonder entreebewijs is Swingo-deelname niet mogelijk en kan ook de band niet worden bekeken. Bemachtig dus snel een plek aan tafel én op de dansvloer. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.snertpop.nl

Programma Dorpsfeest Mid-/Oostwoud 31 mei:

16.00 uur: Playbackshow

19.30 uur: Dorpscabaret

21.00 uur: Swingo

22.45 uur: Over De Dijk