dwaalpark
Foto aangeleverd

De Westfriese Uitdaging matcht John Koomen Tuinen aan stichting Dwaalpark

WOGNUM – Match! Stichting Dwaalpark had een hulpvraag bij De Westfriese Uitdaging uitgezet voor specifieke bomen en struiken. Dit om het park te revitaliseren en te ontwikkelen voor een recreatieve, sportieve en culturele functionaliteit. John Koomen Tuinen heeft wel 34 bomen, planten en struiken geleverd om hieraan bij te dragen. Inmiddels staan ze mooi in het park om zo alle bezoekers te kunnen laten genieten van de mooie natuur!

Het Dwaalpark van ongeveer acht hectare ligt in Hoorn. Het park heeft een landschappelijk karakter met grote weiden en bosplantsoen. Aan de westzijde van het Dwaalpark ligt recreatiegebied De Hulk, een tunneltje onder de spoorlijn verbindt de beide parken.

De Westfriese Uitdaging

De Uitdaging zorgt voor verbinding tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De Westfriese Uitdaging bemiddeld in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (media). De Westfriese Uitdaging is een ondernemersnetwerk dat dóet. Ze stimuleren bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen

Meer weten over de Westfriese Uitdaging? Lees dan hier verder.

Loading