Beachvolleybal Midwoud, een weekend vol gezelligheid en sportplezier.

image1

MIDWOUD – Afgelopen weekend werd alweer voor de 12e keer het Beach Volleybal Midwoud georganiseerd op het Cor Druifplein in Midwoud. Door de vele aanmeldingen werd er dit jaar op drie volleybalvelden gespeeld op het parkeerterrein dat volgestort was met (±160 kuub) zand. In totaal hebben er 64 teams meegedaan aan het toernooi.

Zaterdagmiddag vond het 2 tegen 2 toernooi plaats waarbij 8 teams met ervaren volleyballers tegen elkaar speelden en op zaterdagavond en zondagmiddag werden de 4 tegen 4 wedstrijden gespeeld. Het toernooi telde naar schatting 250 sportievelingen waarbij het merendeel uit de regio Midwoud / Oostwoud komt.

Ook veel volleyballers uit Wognum e.o. deden mee, wat niet zo verwonderlijk is aangezien Beach Volleybal Midwoud onder Volleybalvereniging Wognum valt.

Onder leiding van Malte Pörksen, de initiatiefnemer van het eerste uur, en zijn assistenten zijn er weer twee prachtige volleybaldagen georganiseerd met een gezellige en sportieve sfeer. Aan alles was weer gedacht: van een bar met eten en drinken, een springkussen voor de kinderen van de deelnemers en natuurlijk een EHBO post.

Voor Pörksen was het deze editie extra speciaal want zijn zoon stond dit jaar voor het eerst op het veld. De Beachcommissie was weer zeer blij met de vele sponsoren. Zij zijn echt goud waard. Door hen is het mogelijk dit prachtige toernooi te organiseren.

De Beachcommissie bedankt iedereen voor het prachtige weekend en tot volgend jaar!

Foto aangeleverd

Loading