De Vlietlanden heeft weer een restaurant, ‘Restaurant Wervershoof’

ONDERDIJK – Na de coronaperiode hoopte iedereen dat Gewoon Lekker op de Vlietlanden weer de deuren zou gaan openen, maar vooral personele problemen noopte eigenaar Peter Spruit de deuren van het voorheen goed lopende restaurant dicht te houden, tot 9 juli aanstaande, want dan opent Dennis Caspers ‘Restaurant Wervershoof’.

Dennis Caspers vertelt tegen Medemblik Praat dat Restaurant Wervershoof een perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring zal gaan zorgen. Van een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een speciale All You Can Eat-optie. Caspers bent u bij Restaurant Wervershoof aan het juiste adres. Het All-You-Can-Eat is een groot succes bij veel restaurants, onbeperkt eten voor een vaste prijs.

Caspers: “Kom langs voor een verfrissende cocktail aan onze gezellige bar of geniet van een ontspannen moment met een heerlijke kop koffie na een lange fietstocht. Ons uitgebreide drankmenu biedt voor ieder wat wils en bent u met de boot dan kunt u bij ons gemakkelijk aanmeren en genieten van alles wat ons restaurant te bieden heeft. En zelfs meer dan dat, ook vind u bij ons de perfecte plek om even tot rust te komen, heerlijk genietend van het prachtige uitzicht over het water onder het genot van een hapje en drankje.”

Caspers doet direct ook een oproep voor seizoenmedewerkers, studenten, parttimer’s, en fulltimers voor in de keuken of bediening. Daarvoor kunt u kijken op werkenbij.restaurantwervershoof.nl, voor reserveringen kijkt u op www.restaurantwervershoof.nl