Share

De Gouden Nacht in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – In de Gouden Nacht van Medemblik op zaterdag 5 november staat dit jaar het thema 1572: de geboorte van Nederland centraal. Samen met veertig andere gemeenten herdenken we in 2022 dat het 450 jaar geleden is dat Nederland in opstand kwam tegen het Spaanse gezag. Elke stad speelde hierin zijn eigen rol.

Tijdens de Gouden Nacht nemen verhalenvertellers, gidsen, muzikanten en acteurs de bezoeker mee door de avond van de geboorte van Medemblik.

Geniet van de vertelvoorstelling Het grote dilemma van Medemblik, een spannende belevenis voor jong en oud langs prachtig verlichte monumentale locaties in Medemblik. Rijd mee in legertrucks, bezoek de diverse locaties voor muziek en verhalen en nog veel meer!

Kom je ook?

Stel je eigen unieke programma samen en maak, als je wilt, gebruik van de legertrucks om van locatie naar locatie te komen. De activiteiten vinden plaats in Medemblik, Wognum, Twisk, Midwoud en Lambertschaag. Reserveren is verplicht.

Totaal aantal keren gelezen: 68 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen