De Dorpsveiling in Nibbixwoud heeft een fantastisch bedrag opgeleverd van maar liefst €75000.-!!

NIBBIXWOUD – De avond begon niet echt helemaal zoals je dat zou willen. Door een storing in het computersysteem begon de avond een half uur later. Maar het in grote getale opgekomen publiek boden fors op de 427 koopjes die waren aangeleverd door de inwoners, verenigingen en bedrijven  uit het dorp.

Vooral de vele uitjes lagen goed in de markt, maar ook de 5 boeketten bloemen van Mol Fresia gingen samen voor meer dan €1000.- van de hand. Echter in één van de bossen zat een enveloppe met daarin €250.- Maar zo waren er vele koopjes die voor €500,- en meer werden verkocht. Dit waren o.a. de pub quiz, aangeboden door het veilingcomité, de koopjes van Planmasters en Ted culinair met activiteiten rondom het Egboetswater, een parachute sprong, een VIP arrangement in de Ziggo Dome, te veel om op te noemen.

De afslagers Richard de Beer en Peter Zwart maakten er weer een mooie show van met als slot koopje de kavel Heer of Vrouw van Nibbik. Het werd stil in de volle zaal van de Dres, wie zou de Heer of Vrouw van Nibbik worden! Het werd Lian Kroon die € 620,- bood op dit koopje en zich voor de komende 2 jaar de Vrouw van Nibbik mag noemen.

Al met al een geweldige avond met een fantastische opbrengst.

Het veilingcomité bedankt dan ook iedereen die hun steentje heeft bijgedragen aan deze geweldige avond.