CDA Medemblik niet echt verrast met kandidatuur Hans Huiberts als voorzitter CDA

MEDEMBLIK – Voor de fractie van het CDA in Medemblik komt de kandidatuur van Hans Huibers uit Nibbixwoud niet echt als een verrassing. Vandaag werd bekend dat Huibers unaniem is voorgedragen als partijvoorzitter van de landelijke CDA.

Lees ook: Hans Huiberts unaniem voorgedragen als nieuwe CDA voorzitter

Fractievoorzitter Ed Meester zegt in een reactie: ‘ Voor CDA Medemblik kwam het nieuws dat “onze” Hans Huibers voorgedragen wordt als voorzitter van het landelijke CDA niet echt als een verrassing. Hans is een veelzijdig en druk baasje die naast zijn werk onder andere ook als voorzitter van de WBG zijn stem vaak laat horen.
Hij is daarnaast altijd zeer betrokken bij het CDA en niet alleen in de gemeente Medemblik. Als oud-lid van de Tweede Kamer is hij natuurlijk geen onbekende en met zijn jarenlange ervaring kent hij het klappen van de zweep als geen ander. Wij gaan ervan uit dat Hans benoemd wordt tijdens het congres op 11 december en wensen hem veel succes en wijsheid toe. Hij zal vast en zeker, net als onze kersverse lijsttrekker Saskia Schouten, voor een frisse blik vanuit Nibbixwoud gaan zorgen.

Lees ook: CDA Medemblik benoemt Saskia Schouten tot lijsttrekker