Budoschool Shi-Sen-Do pakt door op het NK Jiu Jitsu

MEDEMBLIK – De wedstrijdploeg van Budoschool Takken/Shi-Sen-Do uit Opperdoes heeft zich doen gelden bij het NK Jiu Jitsu welke onder auspiciën van de Judo Bond Nederland in Dordrecht heeft plaatsgevonden. Met maar liefst 7 (!) podiumplaatsen lieten zij opnieuw zien tot de beste wedstrijdscholen van Nederland te behoren. Drie duo’s pakte het goud bij de Duo Games (techniek vergelijkende wedstrijdvorm). Daarnaast werd ook 3 maal een zilveren en één maal de bronzen plak behaald.

Teammanager Robert Takken en teamcoach Floyd Knijn waren zeer tevreden met dit resultaat. “Op alle niveaus konden de wedstrijd duo’s goed meekomen en ook bij de jeugd zien wij forse progressie. We zijn onlangs ook gestart met een aantal nieuwe duo’s en ook deze hebben zich vandaag kranig geweerd. Kortom, wij kunnen alleen maar trots zijn op onze strijders en hun doorzettingsvermogen was vandaag weer prijzenswaardig”.

Nederlands Kampioen categorie / U16 / Heren: Marcus Trouerbach (Twisk) & Mylan Meijer (Opperdoes)

Nederlands Kampioen categorie / Adults / Dames: Anouschka Meurs (Medemblik) & Tannika Oussoren (Midwoud)

Nederlands Kampioen / Jeugd / Heren: Aron & Mathijs Swets (Twisk) ZILVER /

categorie / MIX-U18: Tannika Oussoren (Midwoud) & Marcus Trouerbach (Twisk) ZILVER /

categorie / Heren Adults:Jochem Bos (Opperdoes) & Luca Ruijs ZILVER /

categorie / MIX-U16: Amy Hermsen (Wognum) & Aaron Sneek (Medemblik)

BRONS / categorie / Heren Adults: Fenno Uijldert (Medemblik) & Willem de Ruig (Midwoud)

Quinne & Jesse van Zon, Elise Woudsma, Lauren Druijf, Yara Idema en Marisol Selders lukte het niet om een podiumplek te bereiken