Share

Bridgen bij Stam in Wognum ter nagedachtenis aan Gerard van Paassen

WOGNUM – Lida van Paassen en Henk Tjerks van Bridgeclub Wognum organiseren ter nagedachtenis aan Gerard van Paassen op 12 februari een bridgedrive. Doet u ook mee aan deze gezellige stamppot-bridgetoernooi.

Deelnemers spelen zeven rondes van vier spellen en wisselen per halfuur. 84 bridgers spelen in drie lijnen. Wie mee wil doen aan het toernooi moet tussen 13.00 en 13.15 aanwezig zijn in partycentrum Stam, Raadhuisstraat 3 in Wognum. 

Het inschrijfgeld bedraagt 17 euro per persoon. Graag overmaken t.n.v. H. Tjerks NL61SNSB0873279875, onder vermelding van naam en die van de partner en lijn A, B of C. Pas wanneer het inschrijfgeld is bijgeschreven staat deelname vast. Als een niet spelende partner wil mee-eten, graag 14 euro extra overmaken.

Na 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en vervolgens schuift iedereen aan voor het stamppotbuffet. 

Eerste kopje gratis, de rest van de consumpties voor eigen rekening. Wedstrijdleider: Dineke den Ouden. Arbitrage: Wil Rinkel.

Inschrijven per bridge-paar kan bij Lida van Paassen, tel. 0229-852002, a.m.j.vanpaassen@quicknet.nl of Henk Tjerks, tel. 06-25081529 of htjerks@hotmail.com.

Totaal aantal keren gelezen: 74 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen