BiG Soul Party komt eraan!, vrijdag 13 oktober

HOORN – Bigband BiG GiG presenteert zaterdag 7 oktober in zaal Stam Wognum en op vrijdag 13 oktober in Manifesto Hoorn de Big Soul Party. Op de BiG Soul Party speelt de bigband Soul hits uit de 60’s – 70’s en 80’s en van latere jaren. De band wordt aangevuld met vijf fantastische zangers; Marinet Koeman, Jaloe de Vries, Clara Bakker en Jolanda Gosman en Arnold Sturm.

Bekende soulsongs als Sitting on the dock of the Bay, You Make my Feel like a Natural Woman en Lady Marmelade, en de hits van Stevie Wonder, Lionel Richie, je hoort ze allemaal op deze avond. Uit de top 10 beste soul hits aller tijden een medley van Bruno Mars en van Earth, Wind & Fire. Dit alles live gespeeld en gezongen. In de pauze en na afloop zorgt een DJ voor een goede mix, toffe jingles én een hoog dansgehalte.

De Soulparty’s zijn de laatste onder leiding van bandleider Martijn Bos die na 11 ½ jaar afscheid neemt van de Wognumse Bigband.

Een avond vol swingende soulmuziek, sfeervolle verlichting, cocktails, mocktails en fingerfood, dé ingrediënten voor een spetterende (dans)avond.

Kaarten bestellen

  • Zaterdag 7 oktober: Partycentrum Stam – tickets: biggig.nl
  • Vrijdag 13 oktober: Manifesto Hoorn – tickets: manifesto-hoorn.nl
  • Aanvang: 20.30 uur – zaal open: 20.00 uur.
  • Voor informatie: www.biggig.nl