Share

Bewoner woning Medemblik gewond bij woningoverval, politie roept getuigen op zich te melden

MEDEMBLIK – Een bewoner van de Koggenlaan werd zondagavond slachtoffer van een woningoverval. De overvaller is er met buit op de fiets vandoor gegaan. De bewoner raakte bij de overval lichtgewond. De politie is op zoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden.

Rond 22.30 uur werd aangebeld bij de 49-jarige bewoner. Hij opende de deur voor een man die hem bedreigde en hem opdroeg eigendommen af te geven. De overvaller schopte en sloeg de bewoner. Met buit vertrok de overvaller vervolgens op een fiets.

De politie heeft na de melding in de omgeving van de Koggenlaan gezocht, maar de verdachte niet aangetroffen. Het onderzoek wordt voortgezet. Het slachtoffer is bij de huisartsenpost behandeld aan zijn verwondingen.

Signalement

Het volgende signalement van de overvaller is bekend:

  • Man;
  • Lichte huidskleur;
  • Lang en slank postuur;
  • Donkere kleding, grijze hoodie en een petje
  • Blauwe elektrische fiets.

Heeft u iets gezien?

De recherche doet onderzoek naar de woningoverval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u de overval zien gebeuren of beschikt u over beelden die bijvoorbeeld gemaakt zijn via een beveiligingscamera of een videodeurbel? Deel de informatie via het tipformulier, neem contact via 0900-8844 of deel informatie anoniem via 0800-7000.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl