Baetland zet Stadtmangronden in de verkoop na mislukte poging om flexwoningen te plaatsen

stadtman 1

MEDEMBLIK – De poging van Baetland, het voormalige vastgoedbedrijf van DEEN, en De Woonschakel om op het terrein van voormalig Stadtman flexwoningen te plaatsen werd door de gemeente Medemblik afgewezen omdat het hier gaat om bedrijventerrein met een verhoogde geluidsdruk waardoor woningbouw niet mogelijk is. Om het terrein toch nog te kunnen ontwikkelen heeft Baetland het te koop gezet voor 250 euro per M².

Lees ook: Plannen voor bouw 140 sociale huurwoningen Stadtmanterrein Medemblik

De grond staat nu te koop bij Vlieg Makelaar in Alkmaar en deze zal binnenkort een groot te koop bord laten plaatsen om de aandacht te krijgen van mogelijke geïnteresseerde kopers.

In Medemblik zal de roep om bijvoorbeeld een Lidl of een vestiging van Action weer gaan toenemen, maar Action heeft al in een eerder stadium laten weten dat Medemblik geen optie meer is omdat er al diverse Actionwinkels rondom Medemblik zijn, Zwaagdijk-Oost, Wieringerwerf, Enkhuizen, Hoorn en o.a. Bovenkarspel hebben al een Action winkel.

Loading

2 thoughts on “Baetland zet Stadtmangronden in de verkoop na mislukte poging om flexwoningen te plaatsen

  1. Jacco Spil 18 augustus 2023 at 09:52

    Hier stond het nieuwe gemeentehuis van Medemblik gepland. Toen dat door de beschikbaarheid van de DSB kantoren (die veel goedkoper waren als nieuwbouw op deze plek) verviel is door de wethouder compensatie aan Medemblik beloofd. Daar is helaas nog helemaal niks van terecht gekomen. Is het niet eerlijk nu de Medemblikkers zelf over een invulling van deze plek na te laten denken? Als compensatie…

    1. Tiny 18 augustus 2023 at 10:12

      Nee, want dan beginnen de Wervershovers en Andijkers weer te klagen dat alles naar Medemblik gaat

Comments are closed.