Andijker Toneel: ‘Ze kunnen de pot op’

ANDIJK – Na het overweldigende succes van vorig jaar is in oktober het Andijk Toneel weer gestart met de repetities voor de komende uitvoering. Ook dit keer heeft het Andijker Toneel gekozen voor een geweldige klucht omdat zij merken dat dit toch altijd goed aanslaat bij het publiek. Heeft u dus weer zin in een ontspannen avondje genieten en lachen? Kom dan kijken naar de uitvoering.

Op zaterdag 16 maart, vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart speelt het Andijker Toneel het stuk ‘Ze kunnen de pot op!’.

Het stuk speelt zich af in op een toch enigszins achterstallige camping. Het loopt allemaal niet op rolletjes en de camping eigenaresse wil dan ook snel van haar camping af. Het personeel houdt de camping nog in stand. De campingeigenaresse is echter niet dol op haar personeel en zeker niet op de ‘mannelijke’ collega. Gelukkig is het een ‘miet’ anders kon hij gelijk vertrekken. 

De camping wordt bezocht door types van verschillende allure. Tja, en of die nu zo blij worden van de camping? Een investeerder komt langs en heeft het idee gevat om de camping te kopen zodat het weer een goed lopende camping gaat worden. Het is allemaal maar weer de vraag of dit gaat lukken. Er gebeurt van alles en het wordt een complete chaos.

Het beloofd in ieder geval een lachwekkend, humoristisch en leuk stuk te worden. Heb je dus weer zin om lekker te genieten en te lachen? Koop dan nu alvast je tickets via www.andijkertoneel.nl

Het Andijker Toneel ziet jullie graag op 16, 22 of 23 maart in SARTO Andijk