Activiteitendag Maria-Bernadette school Medemblik

MEDEMBLIK – De Maria-Bernadette school in Medemblik houdt op 20 mei van 14.30 tot 18.00 uur een activiteitendag met als thema ‘Circus’. In de speelzaal staat een luchtkussen, de bezoekers van de activiteitendag kunnen in alle klassen spelletjes doen, maar ook kunnen er mooie prijzen worden gewonnen, kan er geknutseld worden of kan jij je laten schminken.

Maar dat is nog niet alles. Zo staat er op het schoolplein het ‘Rad van Avontuur’ en de bezoekers kunnen daar mooie prijzen winnen, zoals o.a. een tuinplant, een rondleiding op Meelmolen De Herder en zelfs vrijkaartjes voor Nemo in Amsterdam. Tevens is er een pop-up restaurant waar je de lekkerste gerechten kunt eten zoals zelfgebakken taarten en een drankje ontbreekt natuurlijk ook niet. En voor de mensen die van eng en griezelig houden is er een echt spookhuis.

De Maria-Bernadette school organiseert de activiteitendag elke 2 jaar om geld in te zamelen voor het goed doel, en dit jaar is gekozen voor ‘Spieren voor spieren’,. De missie van Spieren voor spieren is om alle spierziekten bij kinderen te overwinnen. Een deel van de opbrengst gaat worden gebruikt om informatieve boeken en stripboeken voor de school zelf aan te schaffen om zo het leesplezier te vergroten en tevens wil het schoolbestuur voor elke klas speelgoed aanschaffen, bijvoorbeeld knexx of Playmobil.

Natuurlijk is iedereen welkom op 20 mei tussen 14,30 en 18.00 uur.