100km/u op een 50km/u weg, inwoner Wadway is het meer dan beu en wil actie gemeente Medemblik

WADWAY – Dodelijke ongevallen, snelheden die oplopen tot 100km/u, ongelukken die niet meer te tellen zijn, gesprekken met de gemeente, inclusief de burgemeester, maar tot op de dag van vandaag is de weg door Wadway nog steeds een racebaan.

Een inwoner van het dorp in het deel dat in de gemeente Medemblik ligt is het zo langzamerhand meer dan beu, al 30 jaar is de inwoner bezig om de weg veiliger te krijgen en heeft de resultaten van tellingen in handen.

In een brief aan de gemeenteraad schrijft de inwoner van Wadway: “Ik had net een paar jaar een redelijk contact met iemand op het gemeentehuis en nu heeft die de zaak ook alweer overgedragen aan 2 anderen. Met de 1e persoon heb ik hier bij mij thuis nog een gesprek gehad met de burgemeester, vol beloftes en toezeggingen. Wat is er van terecht gekomen??? NIETS!

Binnenkort wordt de AC de Graafweg afgesloten, ik houdt mijn hart vast. Er wordt gezegd dat de omleiding niet hierlangs komt maar wel het bestemmingsverkeer. Alsof dat niet genoeg is. Ik pleit voor plantenbakken of zo iets. Geen drempels, dat kan je de boeren en hun bevoorrading niet aandoen. Maar op dat voorstel van mij om die plantenbakken te plaatsen kreeg ik als antwoord: dat vindt CONNEXXION niet goed!!! Nou vraag ik je.

Eén gedachte over “100km/u op een 50km/u weg, inwoner Wadway is het meer dan beu en wil actie gemeente Medemblik

  1. Diepe gaten in de weg maken, leren ze het wel af.. werkt beter dan verkeersdrempels

Reacties zijn gesloten.