Wurmpy komt naar Wervershoof

Screenshot 20230602 135828 Outlook

WERVERSHOOF – “Wurmpy heeft nieuws; Wij gaan verhuizen! Wij gaan ons geliefde Alkmaar na 3 jaar verlaten en gaan verhuizen naar ons mooie dorp Wervershoof, waar het allemaal begon met een webshop!” begint Fallon Broer over de komst van Wurmpy naar Wervershoof

Tekst loopt door onder de foto

Wurmpy is een baby en kinderwinkel. Broer: “Wij verkopen speelgoed van 0-10 jaar. Hebben kinderkleding van maat 44 t/m 92, hebben alles voor jou newborn en allerlei andere producten. Dit kan je allemaal terug vinden in onze webshop www.wurmpy.nl.”

Fallon Broer: “De laatste tijd heeft iedereen gemerkt dat de wereld veranderd. Steeds vaker is het moeilijker om de klant naar de winkel te krijgen. Sindsdien is ook de webshop een stuk beter gaan lopen. Hier ben ik erg blij mee. Alleen bleven de kosten van de winkel over en vind ik dit enorm zonde. Daarom heb ik er voor gekozen om de webshop en de winkel samen te voegen. Op deze manier heb ik ook meer tijd om naar leuke fairs en markten te gaan. Zo stonden wij afgelopen jaren al op de Tuinfair in Midwoud en de najaarsmarkt in Hoorn. ( Ons marktschema maken wij binnenkort bekend! )

Op de Europasingel 61 ben je binnenkort welkom om je bestelling op te komen halen of op afspraak even te komen snuffelen als je toch in de buurt bent, want wij houden van kletsen.

Voor iedereen die niet in de buurt woont.. niet getreurd. In de webshop heeft Wurmpy namelijk gratis verzending voor iedereen in gemeente Hoorn en Medemblik.

Wanneer is het zo ver?

Vrijdag 23 juni is de laatste dag dat Wurmpy open zal zijn in Alkmaar! Zaterdag 1 juli kan je bij Wurmpy in Wervershoof terecht voor alles op het gebied van baby en kinderen.

Ik hoop jullie allemaal terug te zien in de webshop of winkel voor een mooi verjaardags, kraam of ander cadeau. wij pakken alles met liefde in!“, besluit Fallon Broer

Loading