Share

Wonen op een heus landgoed, in Midwoud kan het

Op de foto: Landgoed ‘De Knap’ in Midwoud (Foto: Klaver Makelaardij)

MIDWOUD – Wie bekend is met de omgeving van Midwoud kent ongetwijfeld landgoed ‘De Knap’. Naar verluid één van de eerst vaste en bewoonbare plekken van Midwoud, omdat het land iets hoger is gelegen dan de omgeving. Een prachtig geheel met de stolp, eeuwenoude boomgaard, multifunctioneel bijgebouw en kapschuur. Een schitterende plek van eeuwenoude bewoning. Het pand heeft momenteel een bedrijfsbestemming, waarbij een deel van het object wordt gebruikt als winkelruimte en werkplaats.

Klaver Makelaardij roemt de kwaliteit van de renovatie door de huidige eigenaren. Zo zijn de gevels van het woongedeelte met fraai metselwerk opnieuw opgemetseld en is de rouw- en trouwdeur naar  het midden van de voorgevel verplaatst.

Als u nog ergens 1.3 miljoen euro (k.k) hebt liggen dan snel maar Klaver Makelaardij. Op de website van de makelaar kunt behalve foto’s ook een drone video van het landgoed bekijken.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl