Wings of Change neemt nieuwe gesponsorde bus in gebruik

ANDIJK – Onlangs heeft Stichting Wings of Change (Andijk) een prachtige bus in gebruik genomen. Deze bus is tot stand gekomen door de inzet van Saam, de sponsoring van omliggende bedrijven en de toekenning van bedragen door een aantal fondsen.

Wings of Change biedt op een prachtige locatie in Andijk, naast de opvang voor roofvogels, zorg aan kwetsbare doelgroepen. Deze doelgroepen, die uit de gehele regio West Friesland komen, zijn deels afhankelijk van vervoer naar dagbesteding en het inloophuis De Sociale Huiskamer.

Het huidige vervoer was hierin niet toereikend en daarom heeft Saam de vervoersbehoefte geïnventariseerd. Saam zet zich in om organisaties te ondersteunen in het realiseren van een voertuig tegen zo laag mogelijke kosten.

Autoservice Andijk, Jumbowood, van de Gruiter Zeildoekproducten, loon- en aannemingsbedrijf van Etten, Drogisterij Vroegop, Vitasys, Peeters Bedrijfswagens en de Kleine Speeltuin dragen Wings of Change een warm hart toe en waren bereid om de bus te sponsoren. Tezamen met de toegekende bijdragen van het Dr. C.J. Vaillantfonds, het Pasman fonds en de Tiny en Anny van Doorne Fonds kon de bus worden aangeschaft en de weg op!

Wings of Change is erg dankbaar dat ze middels deze ondersteuning het vervoer van de deelnemers dagbesteding en het inloophuis kan blijven waarborgen.

Sociale Huiskamer

De Sociale Huiskamer is in 2018 opgezet om mensen in en om Andijk uit hun isolement te halen door ze bij Wings een luisterend oor te bieden bij een kop koffie, al dan niet met een activiteit of bezoek aan de roofvogels. De Huiskamer is elke maandag en dinsdag open van 10 tot 12 uur. Koffie en thee is gratis.

Vrijwilliger bij Wings

Als vrijwilliger bij Stichting Wings of Change help je mensen en dieren uit de kwetsbare doelgroepen. Daar staat tegen over dat je nieuwe ervaringen opdoet, je verbreedt je blik, krijgt waardering en bent onderdeel van het enthousiaste team. Er is een grote diversiteit aan werk voor handen, waardoor er altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk is dat bij je past.

Voel je je aangetrokken tot Wings en wil je je hier ook graag voor inzetten als vrijwilliger, neem dan contact met ons op via mail, info@wingsofchange.nl of per telefoon 0228-222136. Wordt onderdeel van het enthousiaste team en ervaar hoe het is om met mens en roofvogels samen te werken. Voor meer informatie: www.wingsofchange.nl