kermis

Weergoden zijn de kermis Wervershoof goedgezind

WERVERSHOOF – Waar de kermis in Medemblik deels in het water viel door het slechte en vooral koude weer, in Wervershoof ziet het er met de kermis heel anders uit, op een enkel buitje in de ochtend na is het vooral de zon die uitbundig gaat schijnen.

Het belooft dus al bij voorbaat een geslaagde kermis te worden waar voor elk wat wils is, van klein tot groot, van jong tot oud. En de horeca in Wervershoof laat zich ook niet ongemoeid en trekt alles uit de kast om iedereen te vermaken met o.a. live muziek .

Tekst loopt door onder de afbeelding

Kermis start als proef dit jaar op de zaterdag

Waar voorheen de kermis in Wervershoof altijd op de zondag begon heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik heeft besloten, op verzoek van organisatie: Stichting Behoud Nederlandse Kermissen, dit te vervroegen naar de zaterdag. Daardoor duurt de kermis nu een dag langer dan normaal en na afloop gaat de gemeente Medemblik samen met de betrokkenen evalueren hoe het is verlopen en of de zaterdag definitief de start van de kermis gaat worden

Wel zijn er enkele parkeerverboden en omleidingen ingesteld tijdens de kermis.

Parkeerverboden: plein voor voormalig gemeentehuis en plein voor Werenfridusschool, van vrijdag 18 augustus t/m woensdag 23 augustus. deel van het parkeerterrein bij zwembad De Zeehoek en aan het Kerkelaantje, van maandag 14 augustus t/m woensdag 23 augustus. Gesloten voor vrachtverkeer (behoudens bestemmingsverkeer): Dorpstraat, tussen De Kibbel en Zeeweg 43, van donderdag 17 augustus t/m woensdag 23 augustus.

Bijzonderheden: bedrijventerrein Nijverheidsweg is alleen vanaf de Kagerdijk bereikbaar. Omleidingsroute wordt aangegeven. voor de buslijnen 132 en 415 wordt een omleidingsroute ingesteld van donderdag 17 augustus woensdag 23 augustus. wegsleepregeling van kracht. fietsenstalling aanwezig bij Quicksilver bar/’t Fortuin, slijterij Vidra en Werenfridusschool.

Loading