Share

Weerbericht Medemblik: zon en wolken wisselen elkaar af

MEDEMBLIK – Vanochtend wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. Het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten en neemt toe naar matig. Rond de Wadden is de wind eerst nog vrij krachtig. Vanmiddag is er een afwisseling van zon en wolken. Aan het einde van de middag is er in het zuiden van Limburg een kleine kans op een enkele bui, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is matig en komt uit een noordelijke richting. Vanavond is er in het zuidoosten eerst nog kans op een enkele bui. Zon en wolken wisselen elkaar af. Aan het begin van de avond is de wind matig uit het noorden. Boven land neemt de wind geleidelijk af, aan de kust en op het IJsselmeer blijft de wind matig.

Komende nacht is het droog en zijn er opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Boven land is er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend wisselen zon en wolken elkaar af. Het blijft droog. De wind neemt toen naar matig en komt het uit noordoosten. Morgenmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 13°C op de Wadden en plaatselijk 18°C in het zuiden. De wind komt uit het noorden en is matig, op het IJsselmeer en aan de kust vrij krachtig en aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6. Morgenavond zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Reageer op dit bericht