Weerbericht Medemblik: zacht voor de tijd van het jaar

MEDEMBLIK – Vanochtend is het overwegend bewolkt en is er vooral in het noorden en oosten een enkele lichte bui mogelijk. De wind uit het westen is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer eerst nog (vrij) krachtig, windkracht 5-6. Vanmiddag is er af en toe zon. Het blijft op veel plaatsen droog. Alleen in het zuidwesten gaat het later af en toe (mot)regenen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind draait van west naar zuidwest en is overwegend matig.

Vanavond is er veel bewolking en (mot)regent het af en toe. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, later krachtig, windkracht 6.

Komende nacht motregent het af en toe. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Morgenochtend is er veel bewolking en zijn er perioden met regen. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6 en eerst af en toe hard, windkracht 7.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog, alleen in het (uiterste) zuiden kan er aan het einde van de middag wat lichte regen vallen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgenavond neemt de bewolking toe en gaat het van het zuiden uit af en toe regenen. De matige wind komt uit een zuidelijke richting. (Bron: KNMI)