Weerbericht Medemblik: wisselvallig en warm voor de tijd van het jaar

MEDEMBLIK – Vanochtend is er vrij veel bewolking en komt er nog een enkele bui voor. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit west tot zuidwest. Vanmiddag komt in het oosten eerst nog een enkele bui voor, maar al snel wordt het overal droog. Naast wat bewolking zijn er ook zonnige perioden. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind komt uit het westen en is matig. In de tweede helft van de middag neemt de wind in het midden en zuiden af en staat er nog maar weinig wind.

Vanavond is het droog. De wind gaat overal uit het zuiden waaien en is zwak tot matig.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C in het noordoosten en 8°C in het zuidwesten. De wind uit het zuiden is zwak tot matig. Morgenochtend is er veel bewolking en valt er eerst nog wat regen, maar geleidelijk wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind is zuid en zwak tot matig.

Morgenmiddag is er veel bewolking en vanaf halverwege de middag gaat het van het zuiden uit regenen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuiden.





















Morgenavond zijn er perioden met regen. In het noorden is de wind zwak tot matig uit een oostelijke richting. In het zuiden staat een zuidoostelijke matige wind, aan het einde van de avond draait de wind daar naar het zuidwesten en neemt toe naar vrij krachtig, mogelijk krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)